Συμβουλές για τις γιορτές HOHOHO !!!
top of page

BLOG (GREEK)

Συμβουλές για τις γιορτές HOHOHO !!!


Το τέλος του χρόνου πλησιάζει και τα ωραία γεύματα θα αρχίσουν να ακολουθούν το ένα το άλλο. Δεν μπορούν να υπάρχουν δίαιτες σε αυτές τις περιπτώσεις, παρά μόνο αυτή η συμβουλή: προσπαθείστε να μην βάλετε περισσότερο από ένα κιλό κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων!!



Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ζυγίσετε καλά τα πράγματα και να περιοριστείτε στο να τρώτε, όταν παρανομείτε μόνο καλά πράγματα, αλλά χωρίς να είναι τεράστιες και ανεξέλεγκτες ποσότητες. Επίσης, μια εβδομάδα πριν τις γιορτές, προσπαθείστε να τρώτε πολύ καλύτερα, πιο ελαφρά και ισορροπημένα, χωρίς φυσικά να ξεχνάτε να τηρείτε το ρυθμό των πέντε γευμάτων την ημέρα (πρωϊνό, ενδιάμεσο, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδυνό). Μην ξεχνάτε επίσης να περπατάτε λίγο!


Είναι κυρίως ο ρυθμός όλων αυτών των γευμάτων, τα οποία διαδέχονται ραγδαία το ένα το άλλο, που δεν αφήνουν την ευκαιρία στο σώμα μας να χωνέψει κανονικά. Με αυτό τον τρόπο στοιβάζονται τα κιλά αφήνοντας επίσης ένα συναίσθημα δυσφορίας.



Πρέπει λοιπόν να είστε προσεχτικοί και κυρίως αμέσως μετά τις γιορτές να ακολουθήσετε μία διήμερη ¨κάθαρση του σώματος¨ με μόνο χόρτα και λαχανικά και καθόλου λιπαρά προϊόντα, για τα πέντε γεύματα της ημέρας. Θα πρέπει επίσης να πείτε όχι στο ψωμί, στο γιαούρτι, στις ελιές, στα όσπρια και στις πρωτεϊνες, για να μπορέσει το σώμα να αποβάλει τα περιττά και την τρίτη ημέρα αρχίζοντας μια πιο ισορροπημένη διατροφή το σώμα θα διαλέγει τί θ΄αποθηκεύει χωρίς πλέον να στοιβάζει.


Ο σταθερός ρυθμός των γευμάτων και η ισορροπία και σταθερότητα στην ποσότητα του φαγητού, όπως περιγράφεται στη δίαιτα σας, είναι το μυστικό της επιτυχίας.

...Και, εαν μερικές μέρες γιορτής μπορούν να σας δώσουν κουράγιο για τη συνέχεια της δίαιτας και της συνέχισης χάσιμου βάρους, τότε γιατί όχι.


Μην ξεχνάτε μόνο ότι:


- Οι καταχρήσεις δεν συμβαδίζουν με το καλό!!


- Μάθετε να εκτιμάτε καλύτερα τις μικρές παρά τις μεγάλες ποσότητες!!


Φροντίστε να περάσετε καλές γιορτές και

καλώς να δεχθείτε το έτος 2020 !!!!

36 views0 comments
Featured Posts

Join our mailing list

Never miss an update

YOU MIGHT WANT TO READ THESE TOO
bottom of page