"People are just as wonderful as sunsets if you let them be."
top of page

BLOG (GREEK)

"People are just as wonderful as sunsets if you let them be."


When I look at a sunset, I don't find myself saying, "soften the orange a bit on the right hand corner" I don't try to control a sunset. I watch with awe as it unfolds "

Carl Rogers, founder of Person Centered Approach. Να φροντίζεις το σώμα σου αλλά να μην το κρίνεις ποτέ!! Η αποδοχή είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να αλλάξεις την εικόνα σου και για να δεις στον καθρέφτη αυτό που ονειρεύεσαι!

Θέλεις να χάσεις το περιττό βάρος για να πας με αυτοπεποίθηση φέτος στη παραλία ; Τότε βάλε συγχρόνως ένα παράλληλο στόχο! Όταν ακολουθείς τη διατροφή σου, να σκέφτεσαι θετικά για το σώμα σου και για τον εαυτό σου! Γιατί όταν χαμογελάμε μπορούμε να κάνουμε θαύματα στις ζωές μας και στις ζωές των αγαπημένων μας !!!

Μην ταλαιπωρείς άλλο το σώμα σου!!! Να φροντίζεις ώστε κάθε μπουκιά φαγητού που βάζεις στο στόμα σου να μην βλάπτει τον οργανισμό σου. Είναι άδικο να συμπεριφερεσαι στο σώμα σου σαν μια φτηνιάρικη σακούλα σκουπιδιών της κουζίνας σου!! Αξίζεις πολύ περισσότερο από αυτό!

Ο ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που αγαπά την ύπαρξη του! Όταν δίνουμε όλα αυτά που πραγματικά χρειάζεται το σώμα, το μυαλό και η καρδιά μας, τότε είναι που νιώθουμε αληθινή την αγάπη και έχουμε το πάθος στη ζωή μας !!

16 views0 comments
Featured Posts

Join our mailing list

Never miss an update

YOU MIGHT WANT TO READ THESE TOO
bottom of page